lótáp

Ahhoz, hogy egy élőlény ki tudja magából hozni a maximumot mindenekelőtt megfelelő élelmiszerre van szüksége, ami elegendő kalóriát és vitalitást biztosít. Ennek megfelelően a Helianthus lótáp termékcsalád megalkotói elkötelezettek amellett, hogy az állattartók számára kiváló minőségű, kutatásokon alapuló valamint nagyon ízletes takarmányokat kínáljanak. A szakemberek tisztában vannak azzal, hogy a megfelelő takarmányozás nélkülözhetetlen a lovak egészséges fejlődéséhez és jólétéhez legyen szó bármilyen fajtáról, valamint életkorról. Ebből kiindulva a lótáp készítők folyamatosan törekszenek arra, hogy termékeik megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak, támogatva ezzel a gazdákat és lovaikat a mindennapokban.


Lótáp takarmány típusok és jelentőségük


A lótápok széles skálája különböző típusokra bontható, attól függően, hogy milyen specifikus táplálkozási igényeket kell kielégíteni. A Helianthus lótáp kínálata magában foglalja a teljesítményfokozó étrendet, amelyek kifejezetten a verseny- és munkalovak számára készültek, valamint a fenntartó tápokat, amelyek az átlagos aktivitású lovak alapvető szükségleteit elégítik ki. Emellett külön figyelmet fordítunk az érzékenyebb emésztésű vagy speciális diétát igénylő lovak takarmányozására a lótáp készítése során.


Etetési javaslat a lótáp függvényében


A Helianthus lótáp esetében az etetési javaslatokat úgy alakították ki, hogy az ajánlott adagok segítségével kis mennyiségben is elérhető legyen a kívánt táplálkozási eredmény. Ez azt jelenti, hogy a gazdák gazdaságosan, mégis hatékonyan tudják táplálni állataikat, biztosítva számukra a szükséges energia- és tápanyag-bevitelt.

Vélemény, hozzászólás?