Szardínia utazás

Az állandó rohanás és megfeszített munka csak akkor éri meg, amennyiben van lehetősége olykor hátradőlni és élvezni a gyümölcsét mindannak, amiért dolgozott. Erre minden esélye megvan egy Szardínia utazás alkalmával. A jól ismert szigetvilág mindig is a turisták egyik frekventált helye volt. Most pedig a Magyarországról is induló közvetlen repülőjárat tovább könnyíti azok dolgát, akik a Szardínia utazás mellett voksolnak.

Természetesen a kalandra vágyók akár autóval is nekivághatnak az útnak, de így az utolsó kilométereket már komppal kell megtenni. Ha már eddig is vágyott a mediterrán paradicsomba, akkor végre beteljesítheti álmát, amihez csak a végső elhatározás szükséges.


Egy Szardínia utazás rengeteg látnivalót kínál

Amikor az elhatározás már megvan, akkor még ott lesz a pontos útiterv elkészítése. Bátran dönthet úgy a Szardínia utazás során, hogy kivesz egy szállodai szobát, valamelyik frekventált tengerparton és napokig csak a hasát sütteti valamint fürödni fog a kristálytiszta vízben. Amennyiben viszont inkább felfedezőkörútra indulna, akkor ott van Argentiera, a szellemváros, Neptunusz barlangja, Orgosolo falfestményei, Su Nuraxi di Barumini.

A tengerpartok közül is felkeresheti a La Pelosa, Santa Teresa Gallura, Capo Testa, Cala Brandinchi strandokat. Ami még nem maradhat ki egy Szardínia utazás során az a páratlan gasztronómiai fogások. A fűszeres ételek, a páratlan borok, mind-mind kényeztetni fogják az ízlelőbimbóit. Birkák, malacok, tenger gyümölcsei, van itt minden, amire csak vágyakozhat. Ne várjon tovább, hanem váltsa valóra álmait minél hamarabb.

Vélemény, hozzászólás?