állvány

Legyen tél vagy éppen nyár a különféle építési munkálatok nem állhatnak meg. A gazdaság fejlődésére csak úgy van lehetőség, ha a kivitelezések folyamatosan zajlanak. Ahhoz viszont, hogy mindenki kellően biztonságban érezhesse magát profi munkaállvány jelenlétére lesz szükség. Ez olyan szerkezeti egység, ami teljesen nélkülözhetetlen az építőiparon belül. A munkálatok nagyobb részét ugyanis képtelenség a földfelszínről elvégezni és gyakran az épületen belülről sincs mód a kivitelezésre. A munkaállvány célja, hogy tökéletesen illeszkedjen a homlokzat vonalához és így kényelmes hozzáférhetőséget nyújtson, olyan körülményeket teremtve, mintha a talajon tartózkodna a kivitelező. Tényleg van erre lehetőség?

Professzionális munkaállvány a hatékony kivitelezéshez
A PERI UP Flex egy olyan munkaállvány, ami minden ízében tökéletesnek mondható. Teljesen stabil munkaszintek építhetők belől, amikre egyszerűen, lépcsőn lehet felmenni és onnan dolgozni. A szerelés egyszerű, gyors, a végeredmény pedig egy nagy teherbírású és kellően stabil szerkezet. A munkaállvány padlózata botlásmentesen képezhető ki, ami elejét veszi az esetleges baleseteknek.

A felületek csúszásmentesek, így ettől sem kell tartani. A körbefutó korlátok mellett még láblemezek is találhatók, amik mind a leesés elleni védelmet garantálják. Még a különösen zord időjárási viszonyok sem fogják zavarni a munkaállvány felületéről történő kivitelezést. Ha tehát cégünk részére fontos a gyors és pontos munkavégzés, akkor gondoskodjunk róla, hogy ilyen segédelemek álljanak rendelkezésünkre folyamatosan.

Vélemény, hozzászólás?