álláshirdetéseket

Nyugat-Magyarország szívében, az osztrák határ közelében található Körmend, amelyet gazdag történelmi örökségéről és csodálatos építészeti remekműveiről ismernek. A város szívében, a fák árnyékában a Batthyány-kastély áll, mely a település egyik legimpozánsabb épülete, és Magyarország kivételesen elragadó barokk kastélykertjével büszkélkedhet. A központtól nem messze a Gyöngyös-patak partján a Rába folyó húzódik, mely kiváló alkalmat kínál horgászatra, kajakozásra vagy csak egy kellemes sétára a vízparton.

Minden év során számos kulturális és művészeti rendezvény, fesztivál teszi még színesebbé a vidék életét, melyeken a látogatók bepillantást nyerhetnek a helyi hagyományokba, népszokásokba és a modern kultúra iránti nyitottságba.


Biztos megélhetés az Osztrák határ mentén
Mivel közel Ausztria ezért sokan dolgoznak a határ másik oldalán, de ez remek lehetőséget kínál azoknak, akik Körmenden keresnek állást. A https://szombathelyallas.hu/allasok/kormend oldalon máris megtalálhatók az aktuális hirdetések, valamint egy regisztrációt követően minden új kiírásról értesítés érkezik. A történelmi környezetben, ahol a természet is sajátos sok turista fordul meg, ezért alkalmi, de hosszabb távra szóló pozíciókra ugyanúgy lehet számolni. Szelektáljon kategória szerint vagy keressen rá konkrét cégekre.

Amennyiben pedig úgy döntene, hogy a saját lábára áll és vállalkozást indít, akkor nincs más dolga, mint hatékonyan munkatársakat keresni, amit itt szintén megtehet. Éljen a remek lehetőségekkel és biztosítsa be jövőjét mihamarabb.